hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Silifke Belediyesi, hurdaya ayrılan malzemeleri geri dönüştürüyor

    Silifke Belediyesi, hurdaya ayrılan malzemeleri geri dönüştürüyor
    expand

    Silifke Belediyesi, hurdaya ayrılan malzemeleri geri dönüştürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)- MERSİN'in Silifke ilçesinde belediye üretim atölyesinde hurdaya ayrılan malzemeleri geri dönüştürülerek tekrar kullanıma sunuluyor.
    Silifke Belediyesi tasarruf tedbirleri kapsamında bünyesindeki atölyede hurdaya ayrılan malzemeleri geri dönüştürerek vatandaşın kullanımına sunmaya devam ediyor. Belediye üretim atölyesinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Sadık Altunok, hurdalığa atılan her malzemenin yeniden değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, "Yaptığımız bu tasarrufla belediyemiz büyük bir mali yükten kurtulmaktadır. Hurda olarak ayrılan ve belediyemize ait atölyede depolanan demir, alüminyum, ahşap ve diğer malzemeleri atölyemizde yeniden kullanarak halkımızın ihtiyaç duyduğu ortak kullanım alanlarında modernleştirilmiş bir şekilde kullanıma sunuyoruz. Bu çalışmamızla birlikte hem israfı önlemiş oluyoruz, hem de belediye bütçemizde binlerce liralık tasarruf sağlamış oluyoruz" dedi.
    Silifke Belediyesi Garaj Amirliği Üretim Atölyesi'nde hurdaya ayrılan malzemeleri tamir, bakım ve onarımını yaparak tekrar kullanılır hale getirdiklerini söyleyen Başkan Altunok, bu çalışmayla israfın önüne geçtiklerini ve bu hizmetler için harcanacak paranın da belediye kasasında kaldığını belirtti. Başkan Altunok ayrıca üretim atölyesinde atıl halde bulunan demir ve profil parçalarının birleştirerek işe yarar hale getirildikten sonra elde edilen malzemelerle halkın ve belediye birimlerinin ihtiyaçlarının karşılanacağını da bildirdi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow