hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Silifke'de asfaltlama çalışmaları başladı

    Silifkede asfaltlama çalışmaları başladı
    expand

    Silifke'de asfaltlama çalışmaları başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE (Mersin), (DHA)- MERSİN'de Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçe merkezi ve mahallelerde asfaltlama çalışmalarına başladıklarını söyledi.
    Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Kurtuluş mahallesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sadık Altunok çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini açıkladı. Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Silifke Belediyemize ait sorumluluk sahamızdaki yolların asfaltlama çalışmaları şehir merkezimizde ve diğer mahallelerimizde devam etmektedir. Mahalle Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen asfaltlama ile ilgili talep ve istekleri belediyemizin imkanları dahilinde değerlendirmeye alıyoruz. Kış aylarında aşırı yağışlar sebebiyle yıpranan ve bozulan yollarda öncelikle alt yapı çalışmalarını tamamlayarak yaz aylarında asfalt bekleyen yollarımızı asfaltlayacağız. İmkanlarımız dahilinde ilçe merkezimizde ve mahallelerimizde asfaltsız yol bırakmayacağız. Asfalt çalışmamız tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.
    İlçenin en büyük tarım arazisine sahip Kurtuluş mahallesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını Belediye Başkanı Sadık Altunok’la birlikte Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aktan,  Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun, Silifke Belediye eski Başkanı Mücahit Aktan, Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Temur, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve mahalle halkı da yakından inceledi. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow