hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Silifke'de eğitim güvenliği toplantısı

    Silifkede eğitim güvenliği toplantısı
    expand

    Silifke'de eğitim güvenliği toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA) - MERSİN'in Silifke ilçesinde Kaymakam Ersin Emiroğlu, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle ilçe ve köy okullarında görev yapan idarecilerle bir araya gelerek okul güvenliği toplantısı yaptı.
    Silifke Halk Eğitim Merkezi'ndeki toplantı, Kaymakam Ersin Emiroğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıya Kaymakamı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, İlçe Jandarma Komutanı Bülent Keskinsoy, okul müdürleri, öğretmenler ve daire amirleri katıldı.
    Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Çiftçi, Kaymakam Ersin Emiroğlu ile birlikte ilçede eğitim alanın da başarılı projelere imza atacaklarını belirterek, "Umuyorum eğitim düzeyini geldiğimiz seviyeden bir üst seviyeye çıkarma noktasında ilerleyeceğimize inanıyorum. 2019-2020 eğitim öğretim yılının okul güvenliği, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele eğitim kalitesinin arttırılması ve diğer konularda yapılacak iş ve işlemlerin görüşülmesi, paydaş olduğumuz kurum, kuruluşları ve sivil toplum örgütleriyle fikir alış verişinde bulunacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow