hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Silifke'de metruk binalar yıkılıyor

    Silifkede metruk binalar yıkılıyor
    expand

    Silifke'de metruk binalar yıkılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE,(Mersin),(DHA)- MERSİN'in Silifke Belediyesi tarafından ilçe genelinde risk oluşturan metruk binalar yıkılıyor. 
    İlçede vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaların yıkım çalışması hakkında bilgi veren Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, "İlçemizde emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaları tespit ederek, alınan gerekli izinlerin ardından yıkım çalışmalarını gerçekleştiriyor ve imar yollarının genişletilmesini sağlıyoruz" dedi.
    Güvenlik açısından risk teşkil eden binaların yıkımının, bina sahiplerinin izni doğrultusunda yapıldığını belirten Altunok, şöyle konuştu:
    "Mahallelerimizde, terk edilmiş, yıkılmaya yüz tutmuş, yangın ve göçme tehlikesi arz eden binaları, olumsuz bir durumla karşılaşmadan önce yıkıyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden, metruk binaları muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın talepleriyle tespit edip, sahiplerinden de gerekli izni aldıktan sonrayaptığımız inceleme sonucunda yıkım işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, mahallelerinde bu tür metruk bina varsa bizlere iletmeleridir. Bizlere bilgi verirlerse biz de belediye olarak, bir olumsuzluk yaşanmadan çözüm üretebiliriz."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow