hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Silifke'de öğrencilere tablet desteği

    Silifkede öğrencilere tablet desteği
    expand

    Silifke'de öğrencilere tablet desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atike CEYLAN KARA/SİLİFKE(Mersin), (DHA)-MERSİN’in Silifke ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (SİTSO), eğitime destek kampanyası çerçevesinde uzaktan eğitime erişim zorluğu yaşayan ihtiyaç sahibi 60 öğrenciye tablet bilgisayar desteğinde bulundu
    Silifke Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen tablet teslim törenine, Kaymakam Namık Kemal Nazlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, SİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kaynar, Meclis Başkanı Baki Uysal, ve yönetim kurulu üyeleri katıldı
    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan kampanya kapsamında SİTSO tarafından temin edilen 60 adet klavyeli tablet bilgisayar, uzaktan eğitime erişim zorluğu yaşayan ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Kaymakamı Nazlı ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Çiftçi’ye teslim edildi.
    Kaymakam Nazlı, geleceğin teminatları çocukların eğitimine yapılan her türlü yatırım insana yapılan yatırım olduğunu belirterek, "Yüz yüze eğitime ara verildiği bu dönemde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, öğrencilerimizi unutmadı. Belirlenen ihtiyaç sahibi 60 öğrencimize tablet hediye edip, eğitime verdikleri destek ve geleceğe yaptıkları güzel yatırım için Silifke Ticaret ve Sanayi Odası nezdinde Başkan Nurettin Kaynar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz" dedi.
    SİTSO Başkanı Kaynar ise, hiçbir çocuğun eğitimden mahrum kalmasını istediklerini ifade ederek, "Eğitime desteği çok önemsiyoruz. Silifke Ticaret ve Sanayi Odası olarak, eğitime katkı sağlamaya gayret gösteriyoruz. Bu amaçla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde başlatılan kampanya çerçevesinde SİTSO olarak 60 adet klavyeli tablet bilgisayar aldık. Bugün de bilgisayarlarımızı İlçe Milli eğitim Müdürlüğü’ne teslim ediyoruz. İnşallah bu tabletlerimiz de ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılacak ve onlar da eğitimlerini bizlerin bu katkılarıyla devam ettirmiş olacaklar" ifadesini kullandı.

    FOTOGRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow