hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Taşucu Meslek Yüksekokulu’nda görev değişikliği

    Taşucu Meslek Yüksekokulu’nda görev değişikliği
    expand

    Taşucu Meslek Yüksekokulu’nda görev değişikliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)-SELÇUK Üniversitesi Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne Doç. Dr. Yusuf Ceylan atandı.
    Atanmanın ardından Doç. Dr. Yusuf Ceylan, müdürlük görevini Prof. Dr. Erdoğan Şeker'den devraldı. Prof. Dr. Şeker, 4 yıl birlikte çalıştığı akademik ve idari tüm personele teşekkür ettiğini, yeni atanan Doc.Dr. Yusuf Ceylan hocamıza ise yeni görevinde başarılar dilediğini belirtti.
    Taşucu Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Ceylan da, Türkiye’nin saygın ve köklü üniversitelerinden biri olan Selçuk Üniversitesi’nin bilimsel, sosyal ve coğrafi olarak çok iyi bir konumunda bulunan Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulunda görev almaktan mutlu olduğunu söyledi. Ceylan, Taşucu Meslek Yüksekokulu'nun açık olan programları, öğretim elemanlarının sayısı, tecrübesi ve öğrenci sayısı ile bölgenin büyük ve gözde meslek yüksekokullarından birisi olduğunu ifade ederek, yüksekokul öğrencilerinin kendi alanlarında sektörün ihtiyaç duyduğu kalifiye birer eleman olarak yetiştirmelerinin yanında kişilikli bireyler olarak da hayata hazırladıklarını ayrıca amaç ve hedefler doğrultusunda yüksekokulu ileriye taşırken bölge insanına da yol gösterici ve iyi bir rehber olarak, lokomotif görevi üstleneceklerini dile getirdi.
    Doc.Dr. Yusuf Ceylan; devraldığı görevi daha iyi noktalara ulaştırabilmek için ellerinden geldiğince çalışacağını sözlerine ekledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow