hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Silifkeli muhtarlardan Başkan Kocamaz’a ziyaret

    Silifkeli muhtarlardan Başkan Kocamaz’a ziyaret
    expand

    Silifkeli muhtarlardan Başkan Kocamaz’a ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN’de, Silifke Muhtarlar Derneği Başkanı ve üye muhtarlar Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret etti.
    Ziyaret esnasında muhtarlar ile sohbet eden ve onları tek tek dinleyen Başkan Kocamaz, Mersin’de 5 yıla yakındır yaptıkları hizmetlerden ve yapmayı planladıkları projelerden bahsetti. Son zamanlarda yaşanan ekonomik durgunluktan dolayı hayata geçiremedikleri hizmetlerin olduğunu belirten Başkan Kocamaz ilerleyen süreçte planladıkları tüm projeleri hayata geçirmek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.
    Muhtarların teşekkürlerini kabul eden Başkan Kocamaz tüm Mersin’e eşit hizmet anlayışı ile yaklaştıklarını ancak yılların ihmali olduğu için kırsala öncelik verdiklerini ifade ederek, "Biz göreve gelene kadar özellikle kırsalda çok fazla ihmal vardı. Bu kadar ihmalin kısa sürede giderilmesi mümkün değil. Ama yapılan hizmetlerle en azından bir rahatlama oldu. İnşallah Cenab-ı Allah nasip ederse bundan sonra ki dönemde işimiz daha kolay. Göreve geldiğimizde ilk iş olarak bütün ilçelerde birimler oluşturduk. Araç, gereç, personel, eksikleri tespit, plan, proje ve kaynak için zaman harcadık" dedi.
    Muhtarlar da ziyarette özel idare zamanında alamadıkları hizmetleri son 5 yılda aldıklarını vurgulayarak, Başkan Kocamaz’a hem teşekkür ettiler hem de bundan sonraki süreçte destek vermeye devam edeceklerini iletti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow