hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Bozdoğan, bir günde 15 kırsal mahalle gezip vatandaşlarla buluştu

    Başkan Bozdoğan, bir günde 15 kırsal mahalle gezip vatandaşlarla buluştu
    expand

    Başkan Bozdoğan, bir günde 15 kırsal mahalle gezip vatandaşlarla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA)-MERSİN’de, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, bir gün içinde 15 kırsal mahalleye giderek vatandaşlarla bir araya geldi, taleplerini dinledi.
    Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Büyükşehir Yasası ile köy statüsünden çıkarılarak kırsal mahalleye dönüşen yerleşim birimlerindeki incelemelerini sürdürdü. Bir gün içinde 15 mahalle gezen Başkan Bozdoğan, Özbek, Çamtepe, Damlama, Kadelli, Çiftlik, Sandal, Kaburgediği, Kurtçukuru, Boğazpınarı, Olukkoyağı, İnköy, Kenzin, Gülek, Çukurbağ ve Çamalan mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
    Kırsal mahalle gezisine meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve teknik personel de katılırken Belediye Başkanı Bozdoğan, "Mahallelerimize yalnızca seçim zamanı hizmet götüren bir anlayışı değil, görevde olduğumuz her an hizmet vermeyi, her zaman vatandaşımızla iç içe olmayı benimsiyoruz. Siyasi amaçlarla değil, hizmet amacıyla sabahın erken saatlerinde başlattığımız ziyaretlerimizde mahallelerimizde halkımızla buluştuk. Vatandaşlarımızla sohbet ettik, dertlerini dinledik. Bundan sonra da mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz" dedi.
    Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisi, sevgisi ve çiçeklerle karşılanan Başkan Bozdoğan, "Sizleri 33 yıldır tanırım, gelinen süreçte öncelikle hepinizden Allah razı olsun 95 binin üzerinde oyu bana verdiniz. Bu oyu verirken hepinizin hizmet açısından bana güvenerek bu oyu verdiğinizi beklentinizin olduğunu biliyorum. Emin olun hiç birinizin güvenini boşa çıkarmayacağım, bu nedenle çok çalışıyorum. Ama çok çalışmaktan asla şikayetçi değilim, çalmadan çaldırmadan kadim kentimizi hizmetlerle donatmak için gece gündüz demeden tüm ekibimle canla başla çalışıyoruz" diye konuştu.
    Tarsus Belediyesi’nin Türkiye’de artık övünebileceğiniz bir belediye haline geldiğini kaydeden Başkan Bozdoğan, "Benim ekibimin tek bir hedefi var. Bu kente, köylere gittiğimiz her yere en güzel hizmetleri sunmak. Öyle ilginç şeyler yaşıyoruz ki bazen o başarılarda bile gururu yenmek zorunda kalıyoruz. Felakette de ümitsizliği yenmek zorundayız. Az sıkıntılar çekmedik, bütçeyi düzeltmek için… Belediyenin geçmişteki sıkıntılarını ortadan kaldırmak için az sıkıntı çekmedik, gecemizi gündüzümüze kattık, 24 saatimiz belediyede geçiyor. Ama bunun tek nedeni var kalıcı eserleri ortaya koymak. Yapılması gerekenlerin hepsinin farkındayım. Elbette ki benim bu kentte çok istediğim fikri, irfanı ve vicdanı hür insanların, gençlerin çok fazla olması. Eleştiri diyorlar eleştiriyi herkesten dinleyebiliriz eleştiriye bizler açığız. Herkesin konuşması düşüncelerini ortaya koyması benim yapımdır ama bazen sustuğumuz zaman sakın yanlış anlamasınlar, Mevlana’nın dediği gibi ‘suskunluğumuz asaletimizden gelir’ ve bazen de konuşanlara bakarız. Bizim başarılı çalışmalarımıza öyle bir halde saldıran siyasi şer odakları dediğimiz bazı insanların yaptıklarını emin olun hiç duymazdan geliyorum" ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow