hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Bozdoğan, çocuklarla birlikte şarkı söyledi

    Başkan Bozdoğan, çocuklarla birlikte şarkı söyledi
    expand

    Başkan Bozdoğan, çocuklarla birlikte şarkı söyledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN'de Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 'Yaz Atölyeleri' programı kapsamında çocuklarla bir araya gelerek, birlikte şarkı söyleyip, seramik boyama çalışması yaptı.
    Belediyeye bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, çocukların yaz aylarında eğlenceli vakitler geçirmelerini sağlamak amacı ile 7 farklı branşta yaz kursu açtı. 8-26 Temmuz tarihleri arasında süren kursta çocuklar, uzmanlar yönetiminde seramik, insan ve kimya, çocuk ve çevre, koro, resim çalışması, drama ve mutfak sanatlarını öğrendi. Kurslarda doyasıya eğlenen çocuklara özellikle 'Çocuk ve Çevre' çalışmasında kent kavramını geliştirmesi ile çevre bilincinin güçlendirilmesi hakkında eğitim verildi.
    Atölye çalışmalarına yoğun ilgi gösterilen etkinlikte çocuklarla bir araya gelen Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan da çocuklarla şarkı söyleyip seramik boyama çalışması yaptı. Çocuklara sanat dolu bir yaz programı sunmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Bozdoğan, "Yaz atölyelerinde çocuklarımız hem üretim hem de yeni fikirleri üreterek el becerilerini geliştiriyorlar. Eğitici ve eğlenceli geçen yaz atölyeleri aynı zamanda çocukların, yeni arkadaşlıklar kurmasına ve çocukların sosyalleşmesine katkı sağlıyor" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow