hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Bozdoğan, muhtarlarla bir araya geldi

    Başkan Bozdoğan, muhtarlarla bir araya geldi
    expand

    Başkan Bozdoğan, muhtarlarla bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA)- TARSUS Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, muhtarlarla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.
    Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Turgay Benli ve üyesi olan muhtarlarla belediye meclis salonunda muhtarlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, muhtarların sorunlarını tek tek dinledi. İstek ve talepleri not alan Başkan Bozdoğan, çözülmeyi bekleyen sorunları birimlere iletti.
    Tarsus’a çok büyük katkılar sağlayacak önemli projeler ürettiklerini belirten Başkan Bozdoğan, ilerde bu projeleri herkesin duyacağını söyledi. Bozdoğan, "Şehrimizin çehresini değiştirecek projeleri yakın bir zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Kenti turizmden tarıma, sanayiden eğitim alanlarına kadar geliştirecek çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
    Yakın bir zamanda Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili alt yapı çalışmalarını tamamen bitirmiş olacaklarını ifade eden Başkan Bozdoğan, bölgenin yaklaşık 15 bin kişiye iş kapısı olacağını ve kentte ticaret yapan insanların önünü açacağını söyledi. Bozdoğan, "Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, Tarsus’a inanılmaz bir katkısı olacak. Böyle bir yer bizim kendi bünyemiz içerisinde, bizim olacak, kurulacak olan sanayi bölgesini hepimizin de sahiplenmesi gerekiyor. Gerçekten bu kentin önünü açacak tarımdan, turizmden sonra en büyük projedir" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow