hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Can’dan dereceye giren boksörlere ödül

    Başkan Can’dan dereceye giren boksörlere ödül
    expand

    Başkan Can’dan dereceye giren boksörlere ödül

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TARSUS(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Tarsus ilçesinde Belediye Başkanı Şevket Can, Türkiye Boks Şampiyonasında dereceye giren boksörleri ödüllendirdi.
    Türkiye 3’ncüsü olan Tarsus Belediye Spor boksörlerinden, yıldızlarda Sıla Hilal Durna ve büyük kadınlarda Remziye Vuruşan’ı makamında kabul eden Başkan Can, aldığı derecelerden dolayı sporcuları tebrik ederek, ödüllendirdi.
    Belediye Spor’un misyonunu fazlasıyla yerine getirdiğini belirten Başkan Can, "Tarsus Belediye Spor kulübümüz, yönetiminden hocalarına varana kadar gençlerimizin bir yere gelmeleri için mücadele ediyorlar. Bizlerde her zaman yanlarındayız ve onları canı yürekten destekliyoruz. Belediye Spor misyonunu fazlasıyla yerine getirmektedir. Verdiğimiz emekler destekler çocuklarımızda karşılığını bulmaktadır. Bugün sporcularımızın başarıları bunun en büyük ispatıdır. Onlar bizim gururumuz oldular, onlar Tarsus’un gururu oldular. Kızlarımıza başarılarının devamını diliyorum. Allah, ay yıldızlı forma altında da, bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal Marşımızı okutmayı nasip etsin. Bahtınız açık olsun" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow