hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ender Özinç, Tarsus İdmanyurdu'na başkan adayı oldu

    Ender Özinç, Tarsus İdmanyurduna başkan adayı oldu
    expand

    Ender Özinç, Tarsus İdmanyurdu'na başkan adayı oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS/(Mersin), (DHA)- TFF 2'nci Lig Beyaz grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu'nda ağustos ayında yapılacak kongre öncesi eski futbolculardan Ender Özinç, başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Özinç, “Takımımızı gelecek sezon daha iyi yerlere taşımak için göreve hazırım” dedi.
    Tarsus İdmanyurdu Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayı olacağını, bunun için yönetim oluşturma çalışmasına başladığını belirten Ender Özinç, görüştüğü bir grup arkadaşları ile birlikte Tarsus İdmanyurdu kulübüne talip olduklarını kaydetti. Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile görüştüğünü dile getiren Özinç, "Belediye başkanımız, kendisine fikrimizi açtığımızda olumlu yaklaşarak  Tarsus İdmanyurdu için çalışacak herkesin yanında olacağım" dedi.
    Özinç, yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Koronavirüs salgını döneminde tüm kulüpler gibi Tarsus İdmanyurdu da sıkıntılı günler yaşadı. Ben yeni dönemde sıkıntı yaşanmaması için başkanlık görevine talibim. Yine takıma maddi destek verecek iyi bir başkan adayı çıkarsa ona da destek veririm. Önemli olan Tarsus İdmanyurdu’nun takımı daha iyi yerlere taşıyacak bir yönetime  kavuşup, ligde de layık olduğu yere gelmesidir. Şimdi önümüzde 6 maç var. Bu iki aylık süreci en iyi şekilde değerlendirip ligi iyi bir yerde bitirmemiz gerek. Yeni sezon öncesi yapılacak kongrede başkanlık görevine talip olurken, bizlere maddi destek verecek sponsorlarımız da var. Bu sponsorlarımız bazı spor kulüplerine sponsor olmuş firmalardır. Bu yönetim bu sezonu tamamladıktan sonra yapılacak kongrede ben adaylık için varım. Futbolun içinden geliyorum ve  başkan olup yönetim oluşturduğum takdirde gelecek sezon daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Bu nedenle yeni dönem için göreve talibim. Tarsus İdmanyurdu'nun daha başarılı olması, layık olduğu yere gelebilmesi için iki belediye başkanımızla da görüşüp destek isteyeceğim” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow