hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hem belediye başkanlığını sürdürüyor hem de doktorluğunu

    Hem belediye başkanlığını sürdürüyor hem de doktorluğunu
    expand

    Hem belediye başkanlığını sürdürüyor hem de doktorluğunu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA)-MERSİN’in Tarsus ilçesinde Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kırsal mahallelerde hem sorunları tespit etti, hem vatandaşın sağlık sorunlarıyla ilgili şikayetlerini dinledi
    Belediye Başkanı Bozdoğan, kırsal mahallelerin sorun ve taleplerini yerinde görmek ve hızlı çözüm üretmek amacıyla kırsal mahalleleri ziyaret etti. Başkan Bozdoğan bu kapsamda Gömmece, Yeniköy, Keşli, Sanlıca, Eminlik, Kuşçular, Emirler, Kuzoluk, Çokak, Çavuşlu, Koçmarlı, Yanıkkışla ve Karakütük Mahalleri'nde vatandaşlarla bir araya geldi.
    Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve teknik ekiplerinin de katıldığı gezi ve incelemeler sırasında vatandaşların talepleri dinlendi, çözüm yolları konusunda görüşler paylaşıldı.
    Başkan Bozdoğan’ın Koçmarlı ziyareti sırasında bir kadın önce kendi elleri ile topladığı bir demet çiçeği hediye etti. Ardından Başkan Bozdoğan’a "Doktorum, eşim hasta yataktan kalkamıyor evimize gelip muayene eder misin" talebi geldi. Bunun üzerine Başka Bozdoğan da evine giderek hasta olan eşin Mustafa Torun’un şikayetini dinledi, ilaçları nasıl kullanması gerektiğini ve gitmesi gereken poliklinik hakkında tavsiyelerde bulundu.
    Keşli Mahallesi’nde de yaşlı bir kadın Nurdan Kaya, Başkan Bozdoğan’a şikayetlerini anlattı, ilaç reçetelerini gösterdi ve tavsiyelerini dinledi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow