hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    LÖSEV üyeleri Tarsus'ta konuk edildi

    LÖSEV üyeleri Tarsusta konuk edildi
    expand

    LÖSEV üyeleri Tarsus'ta konuk edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Tarsus Gençlik Kampı, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) üyesi çocuk ve gençleri ağırladı.
    Adana, Tarsus ve Mersin'de yaşayan ve geçmişte lösemi tedavisi görerek sağlıklarına kavuşan 20 genç ve çocuğun katılım gösterdiği program boyunca, Gençlik Kampı personelleri onları yalnız bırakmadı. Gençler, 'Yunus' olarak bilinen motosikletli polislerle yakından ilgilenip onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Su kenarında yürüyüş yapan, sulama kanalları içerisindeki balıkları inceleyen LÖSEV üyeleri, survivor parkurunda mücadele etmenin heyecanını yaşadı.
    Etkinliğe ilişkin konuşan Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu, "LÖSEV üyelerini ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Gençlerimizin ve çocuklarımızın buradan keyif almaları bizleri de gururlandırıp, mutlu ediyor. Gençlerimiz buraya tekrar gelmek istediklerini söylediler. Birlikte güzel bir gün geçirerek stres attılar" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow