hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sorunlar 'Esnaf Masası' ile çözülecek

    Sorunlar Esnaf Masası ile çözülecek
    expand

    Sorunlar 'Esnaf Masası' ile çözülecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Başkan Adayı Vahap Seçer, esnafların yaşadığı sorunların belediye bünyesinde kurulacak 'Esnaf Masası' aracılığı ile çözüme ulaşacağını söyledi.
    Seçer, Tarsus'ta esnaf temsilcileri ile bir araya geldi. Meslek ve esnaf odalarının demokrasinin en önemli unsuru olduğunu belirten Vahap Seçer, "Sizlerin varlığı bir köprüdür. Bir yönetici ve başarılı bir siyasetçi olmak istiyorsam bu asla sizsiz olmaz. Ben 5 yaşında  esnaflığa başlamış bir insanım. Usta-çırak ilişkisine önem veren bir insanım. Bu bir eğitimdir. O yüzden siz esnafı, muhtarları ve sivil toplum örgütlerini önemsiyorum. Esnaflarımızın sorunlarını, esnaftan gelen bilgi ve önerilerin ışığında çözeceğiz. Bunun için de belediye bünyesinde Esnaf Masası'nı kuracağız. Çünkü biz, esnafın ekonominin itici gücü olduğuna inanıyoruz. Siz esnafımızı etkileyen ana sorunlar var ulaşım ve otopark gibi. Bunları acilen masaya yatırıp kent merkezlerini canlandıracağız" dedi.
    Büyükşehir Belediye Başkanı'nın Mersin'in kaderini değiştirecek bir güce sahip olduğuna dikkat çeken Seçer, 31 Mart'ta seçilmesi halinde kente atılım yaptıracak bir belediyecilik sergileyeceklerini de sözlerine ekledi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow