hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarsus İdmanyurdu Başkanı Musa Atay: Samsun maçını kazanacağız

    Tarsus İdmanyurdu Başkanı Musa Atay: Samsun maçını kazanacağız
    expand

    Tarsus İdmanyurdu Başkanı Musa Atay: Samsun maçını kazanacağız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS,(Mersin),(DHA)- TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu Kulüp Başkanı Dr. Musa Atay,  pazar günü oynayacakları lider Yılport Samsunspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.
     Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamadıklarını vurgulayan Başkan Atay, ”Tarsus İdmanyurdu iyi bir takım, iyi bir kadroya sahibiz. İyi bir teknik ekibimiz var. Ligin başından bu yana iyi oynayıpta kaybettiğimiz puanların üzüntüsünü yaşıyoruz. Haketmediğimiz mağlubiyetler aldık. Bu da bizim hedefimiz olan Play-Off yolunda geriye düşürdü. Sezona ilk 5 hedefi ile başladık. Sakatlıklar, şansızlıklar ve maddi imkansızlıklar ligde istemediğimiz sonuçları getirdi. Şimdi önümüzde Yılport Samsunspor maçı var. Pazar günü  taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. Tarafımızın desteğiyle Yılport Samsunspor maçını kazanarak hedeflediğimiz Play-Off yolunda bize büyük bir moral olacak güç kazandıracaktır” dedi.

    Teknik direktör Ergün Penbe ise Yılport Samsunspor maçında  tek düşüncelerinin mutlak galibiyet olduğunu belirterek, ilk yarıdaki maçta iyi oynamalarına rağmen maçı kaybetmelerinin ise üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Penbe, Yılport  Samsunspor’un gücünü bildiklerini, fakat takımının ise grupta her takımı yenecek güce sahip olduğuna dikkat çekerek şunları dile getirdi: 
    "Tarsus İdmanyurdu olarak hedefimiz Play-Off grubu. Lider Samsunspor ve Manisa Futbol Kulübü grubumuzun iki şampiyonluğa oynayan takımı. Bunun yanı sıra Play Off mücadelesi veren maddi anlamda sıkıntısı yaşamayan Hekimoğlu Trabzon da bulunuyor. Tarsus idman yurdu olarak Play-Off sıralamasını  belirleyecek güce sahibiz. Yılport Samsunspor maçını kazandığımız takdirde 5’te 5 yapabilecek fikstüre sahibiz. Oyuncularıma güveniyorum. Taraftarlarımızı Yılport  Samsunspor maçına bekliyoruz”şeklinde konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow