hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarsus Kitap Fuarı'na hazırlanıyor

    Tarsus Kitap Fuarına hazırlanıyor
    expand

    Tarsus Kitap Fuarı'na hazırlanıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN'de Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen, 100 yayınevinin ve 100’den fazla yazarın katılacağı Kitap Fuarı açılıyor. Birbirinden değerli ve sürpriz yazarların katılacağı fuar 11 gün sürecek.
    Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Kitap Fuarı Cuma günü saat 11’de açılıyor, Tarsus Eski Otogar alanında gerçekleştirilecek olan fuarın hazırlık çalışmaları aralıksız devam ediyor. 10-21 Ocak tarihleri arasından açık kalacak. Fuara 100 yayınevi katılacak olup, ülkemizin tanınmış yazarları kitapseverlerle buluşacak. Öte yandan, fuara sürpriz yazarlar da katılacak.
    Tarsus Kitap fuarına, R.İhsan Eliaçık, İbrahim Ülger, Gülseren Akdaş, Yahya Türkeli, Mehmet Emin Yeniçeri, Nezahat Yeniçeri, Zeynep Batımor, Ayşe Kantaroğlu, Ahmet Eroğlu, Bekir Öztürk, Murat Ali Bilkay, Köksal Aydın, Erkan Karasoy, Serkan Emir, Turgay Kurtuluş, Murat Orçan, Tuğçe Sabaz, Fahri Coşkun, Nihat Gökmen, Semir Bolat, Suat Turgut, Fahri Coşkun gibi yazarlar katılacak.
    İlke Dağıtım, Seyla Yayınevi, Alis Yayınevi, Pelikan Yayınevi, Nihat Gökmen, Yargı Akademi, Tarsuslu Y. , Akıllı Cetvel, Lazer Kalig, Adeda, Erdem, Yılmaz, Pamiray Yayınevi, Ateş Yayınevi, Zeynep Batımor, Pagoda, NHY, Yazar Dünyası, Özlem Yayınevi, Alfa Life, Çizmeli Kedi, Kırıntı, Hasrem, Salon, Eğitim, Elma, Paydos, İthaki, Yabancı, Çocuk Gezegeni, Nobel Akademi, Number One, Mütercim, Ötüken, Parıltı, Kırmızı Kedi, Can, Epsilon, Yapıkredi, İş Bankası, Eksik Parça, Doğu, Kent, Beyaz Balina, Yakamoz, Sonsuz, Alfa, Hayy, Everest, Kapı, 2023, İndigo, Akıl Oyunları gibi yayınevleri katılacak.
    Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Kitap fuarları kültüre, sanata, bilime ve eğitime katkılar sağlayan önemli organizasyonlardır. Belediye olarak desteklemekten büyük mutluluk duyduğumuz bu önemli organizasyonda 100 yayınevi ve 100’den fazla yazarı kentimizde misafir edeceğiz. Gençlerimizi, çocuklarımızı ve okumayı seven tüm vatandaşlarımızı kitapla buluşturacağız. Ben tüm halkımızı fuarımıza, kitapla ve yazarlarımızla buluşmaya davet ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow