hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarsus Köpek Bakım ve Islah Evi onarıldı

    Tarsus Köpek Bakım ve Islah Evi onarıldı
    expand

    Tarsus Köpek Bakım ve Islah Evi onarıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN'de, Tarsus Belediyesi bünyesinde hizmet veren Köpek Bakım ve Islah Evi'ndeki bakım-onarım çalışmaları tamamlandı.
    Hayvan dostu bir belediye olma yolunda çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; barınaktaki görünüm, temizlik ve hijyen şartlarının iyileştirilmesi konularının ele alındığını söyledi. Barınağın eski hali ile şimdiki hali arasında gözle görülür değişimler yaşandığını dile getiren Bozdoğan, "Hayvanların bakım ve rehabilitesi şimdi daha uygun koşullarda sürüyor. 'Bu şehrin hayvanları sahipsiz kalmayacak' demiştik. Tüm canlılara saygılı belediyecilik anlayışı ile sokaklarda bulunan sahipsiz hayvan dostlarımızı koruyup kolluyor, barınaktaki hayvanlarımızın sağlıklarını takip edilyoruz" dedi.
    Park ve Bahçeler Müdürü Sevgi Baran ise "Ameliyathanemizi yeniledik, idari bina içerisinde olan bütün tadilatları yaptırdık. Mamaların bulunduğu oda ile işçilerimizin soyunma odalarını ayırdık. Köpek evi içerisindeki kötü kokuyu giderip, bütün hayvanlarımızın kafeslerini yeniledik. Hayvanların serinlemesi için havuzlar yaptık" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow