hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Tarsus Su Park' sezonu açtı

    Tarsus Su Park sezonu açtı
    expand

    'Tarsus Su Park' sezonu açtı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA)- MERSİN'de Tarsus Belediyesi bünyesinde sıcak yaz günlerinin bunaltıcı havasında vatandaşlara hizmet veren yüzme havuzu 'Tarsus Su Park'  2020 yılı yaz sezonunu açtı.
    Tarsuslular'a sıcak yaz günlerinin bunaltıcı havasında en güzel serinleme imkanlarından birisini sunan Tarsus Su Park Havuzu, pandemi süreci nedeniyle sezona geç başlasa da, kapalı tutulduğu günlerde bakım onarımdan geçirilerek vatandaşların ihtiyaçlarına karşılık verecek düzeye getirildi. Sosyal mesafe kurallarının geçerli olacağı ve bulaş riskine karşı tüm önlemin alındığı yüzme havuzu, pazartesi, salı, çarşamba, cumartesi ve pazar günleri saat 11.00 ile 17.00 arası, perşembe ve cuma günleri ise 14.00 ile 20.00 saatleri arasında hizmet verecek.
    Vatandaşların gönül rahatlığı ile tamamen hijyenik koşullarda yüzmelerine imkan sağlamak için tadilattan geçirilen ve sürekli dezenfeksiyon işlemine tabi tutulan 'Tarsus Su Park'  ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. 'Tarsus Su Park' pazartesi, çarşamba ve pazar günleri 11.00- 17.00 saatleri arasında karma, perşembe, cuma 14.00-20.00 saatleri arasında ve cumartesi 11.00-17.00 saatleri arasında aile günü ve salı günü ise sadece kadınlara özel olarak hizmet verecek. Hafta içi havuz giriş fiyatı ise 25 TL belirlendi.
    Tarsus Belediyesi'nin her koşulda vatandaşların memnun olacağı hizmetlere yoğunlaştığını ifade eden Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Yaz sıcaklarının en yoğun ve bunaltıcı şekilde hissedildiği bir bölgede yaşam sürerken, yönetim olarak elimizden geldiğince Tarsus halkını, gençlerimizi, çocuklarımızı temiz hijyenik bir ortamda serinletebilmek, eğlendirebilmek hem de yaz tatillerini keyifli bir hale getirebilmek için çaba sarf ediyoruz. Havuzumuzun açılması pandemi süreci nedeniyle biraz gecikti ancak bizim için öncelik insanlarımızın sağlığıdır. Havuzumuzu halkımızın hizmetine sunabilmek için, onların gönül rahatlığı ile serinlemelerine olanak sağlamak için tam anlamıyla hijyenik duruma getirmek ve yasakların sona ermesini bekledik. Bu süreç tamamladıktan sonra temizlik birinci önceliğimiz olmak üzere tüm bakımların yapılmasıyla birlikte, boya, dekorasyon, şemsiyelerin, masa ve sandalyelerin yenilenmesinin ardından havuzumuzu halkımızın kullanımına açıktık" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow