hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarsus’a kapalı semt pazarı

    Tarsus’a kapalı semt pazarı
    expand

    Tarsus’a kapalı semt pazarı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TARSUS(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Tarsus ilçesinde belediye tarafından yaptırılan kapalı semt pazarı hizmete açıldı.
    Tarsus Belediyesi tarafından Tekke Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarı için düzenlenen törende Muhtar Cevdet Akkaya, mahallesine yapılan yatırım nedeni ile Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür etti.
    Başkan Can da, Tarsus’ta birliğin, beraberliğin adresi olduklarının belirterek, "Bizim en güzel yanımız şehrimizde ayrım yapmadan, ötekileştirmeden Allah rızası için hizmet ettik. Kapalı Semt Pazarımız Cumhuriyet Mahallemize ve Tekke Mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Bu bölge sanayi sitesi olduğu için şunu da belirtmek istiyorum. Kemalpaşa Sanayi sitesinde 157 arsamız vardı. Oradaki arsalarımızı 1 lira dahi kar etmeden 157 esnafımıza satarak bu dükkânların yapılmasına vesile olduk. Helal hoş olsun" dedi.
    Kemalpaşa Sanayi Sitesi için seçimlerden sonra bir cami proje müjdesi veren Başkan Can, "İkinci dönem dernek kurulursa, kazı bize ait, beton bize ait olmak üzere maddi olarak ta destekleyerek Kemalpaşa Sanayi sitesi camimizi yapacağız. Adana vakıflar bölge müdürlüğüne ait arsaya 40 dükkân sığıyor. Projesi hazır. Adana Bölge Müdürlüğü ile görüşmelere başlandı. Bu yıl tahsis hakkını aldığımız zaman sanayimize 40 dükkân inşaatını da yapacağım ve esnaflarımıza da teslim edeceğim. İkinci dönem emeklilerimize konut projemiz devam edecek. Diğer toplu konut projelerimiz için arsalarımız hazır. Berdan projemiz etap etap baraja kadar devam edecek. Kleopatra meydanını inşallah yapacağız. Fevzi Çakmak Mahallemizdeki arsaya pazaryeri ve spor kompleksi yapacağız. Yeşilyurt Mahallemizde pazaryeri ve spor kompleksi. Eshab-ı Kehf’e seyir terası. Kapalı olan Şelale Otelini açacağız" diye konuştu.
    Konuşmasını andından kapalı semt pazarı açılışı dualar eşliğinde yapıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow