hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarsus’ta başkandan gece denetimi

    Tarsus’ta başkandan gece denetimi
    expand

    Tarsus’ta başkandan gece denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA)-MERSİN’in Tarsus ilçesinde Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, park ve yeşil alanları en verimli şekilde değerlendirmek, tematik yeşil alanlar oluşturmak ve yenileme çalışmalarındaki eksikliklerin giderilmesi için gece saatlerinde denetim yaptı.
    Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ilçede bulunan park ve yeşil alanları en verimli şekilde değerlendirmek, tematik yeşil alanlar oluşturmak ve yenileme çalışmalarındaki eksikliklerin giderilmesi için gece saatlerine kadar inceleme ve tespitlerde bulundu.
    Vatandaşın rahat bir şekilde yaşam sürebilmelerine imkân sağlamak için şehrin her noktasının temizliğine önem verdiklerini belirten Başkan Bozdoğan, "Parkların, yeşil alanların ve mesire alanlarının kullanımı vatandaşlarımıza aittir, oraları hiç kimse kendi tekeline alıp kafasına göre işletmeye dönüştürüp işgal edemez buna hiçbir koşulda müsaade etmeyeceğiz. Şehrimizi daha temiz ve yeşil bir dokuya kavuşturmak için Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün personelleri özverili şeklide çalışmalarını yürütüyorlar. Vatandaşlardan isteğimiz parklarda, yeşil alanlarda ve mesire yerlerindeki yeşil dokuya zarar vermemeleri ve zarar verenleri de uyarmalarıdır. Ayrıca mesire yerlerinde zaman geçiren vatandaşların çöplerini poşetleyip çöp konteynerlerine atmalarını rica ediyoruz. El birliği ile daha temiz daha yeşil Tarsus’u hep birlikte yeniden inşa edelim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow