hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarsus’ta belediye 10 tesisi daha hizmete açıyor

    Tarsus’ta belediye 10 tesisi daha hizmete açıyor
    expand

    Tarsus’ta belediye 10 tesisi daha hizmete açıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA)-MERSİN’in Tarsus ilçesinde belediye 2 günde 10 açılış yaparak yeni tesis ve sosyal mekanları vatandaşların hizmetine sunacak.
    Tarsus Belediyesi 2 günde 10 açılış yaparak yeni tesis ve sosyal mekanları vatandaşların hizmetine sunacak. Hizmete açılacak tesisler arasında 3 kırsal mahalle doktor odası, 3 okuma salonu, 2 halk market, 1 sosyal tesis ve 1 taziye evi bulunuyor.
    Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan 25 Şubat Perşembe ve 26 Şubat Cuma günü Çiçekli, Çukurbağ ve Hacıhamzalı kırsal Mahalleleri'nde doktor muayene odalarını, Verimli, Barbaros ve Altaylılar Mahalleleri'nde okuma salonlarını, Fahrettinpaşa ve Tekke Mahalleleri'nde halk marketleri hizmete açacak. Bozdoğan ayrıca Ardıçlı (Kenzin) Mahallesi’nde yapılan sosyal tesis ile Akşemsettin Mahallesi’nde yapılan taziye evini de hizmete açacak.
    Tarsus halkının ihtiyaçlarına ve bu ihtiyaçların öncelik sırasına göre projeleri tek tek hayata geçirdiklerini dile getiren Belediye Başkanı  Bozdoğan, hizmet üretmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. Bozdoğan, kendi kendine yetebilen eksi ekonomiden artı ekonomiye geçen bir belediye olarak dur durak bilmeden yeni projelerle Tarsus’u daha modern bir kent haline getirene dek çalışmaları sürdüreceklerini ifade ederek, "Bu projeler için kafa yoran emek veren ve özverili şekilde çalışmalar yürüterek elini taşın altına koyan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun, her şey Tarsus ve halkımız için" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow