hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarsus’ta fırın ve pastane denetimleri sürüyor

    Tarsus’ta fırın ve pastane denetimleri sürüyor
    expand

    Tarsus’ta fırın ve pastane denetimleri sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Tarsus'un kırsal mahallerinde zabıta ekipleri, fırın ve pastanelerde denetim gerçekleştirdi.
    Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, jandarma, tarım ekipleri ve sağlık ekipleri eşliğinde Yeşiltepe, Bahşiş, Kulak ve Atalar Mahallesi'nde faaliyet bulunan fırın ve pastanelere yönelik denetimler gerçekleştirdi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerde iş yerlerinin genel temizliği, ruhsat, gıdaların üretim ve saklanma koşulları, çalışanların hijyen belgesi ve 1774 kimlik bildirme kanunu kapsamında incelemelerde bulundu.
    Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, vatandaşların sağlığının her şeyden daha önemli olduğunu belirterek, "Sağlıklı bir Tarsus için çalışmalarımız ve denetimlerimiz ekiplerimiz tarafından tüm hızıyla aralıksız devam ettirilecektir. Amacımız halkımızın sağlıklı şartlarda üretilmiş gıdaları tüketmelerini sağlamaktır. Bu konuda vatandaşlarımızı da duyarlı olmaya davet ediyorum. Gördüğünüz problemleri, eksiklikleri, hijyensiz ve sağlıksız ortamlarda üretim yapan ile satanları ALO 153 nolu zabıta hattına bildirmesini rica ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow