hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarsus‘ta muhtarlar orman ve nüfus konusunda bilgilendirildi

    Tarsus‘ta muhtarlar orman ve nüfus konusunda bilgilendirildi
    expand

    Tarsus‘ta muhtarlar orman ve nüfus konusunda bilgilendirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Tarsus ilçesinde Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, muhtarları orman ve nüfus konusunda bilgilendirdi.
    Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Jandarma komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu, Emniyet Müdürü Ercan Elbir, Kaymakamlık yazı işleri müdüresi Hasibe Çetinay,  Müftü Ali Can, Tarsus Tarım ve Orman Müdürü Hayri Erdoğan,  Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Nüfus  ve Vatandaşlık  Müdüresi Aynur Kıymet Taşyürek, SGK Müdürü Süleyman Metin , Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Çelik, Müze Müdürü  Doğukan Bekir Alper,  Gençlik ve Spor Hizmetleri ilçe Müdürü Murat Tarsuslu, İlçe Sağlık Müdürü Orhan Acehan,  Orman işletmesi Müdür vekili, Tarsus –Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü ile mahalle muhtarları katıldı.
    Toplantıda konuşan Kaymakam Otcu, daha önce yapılan toplantılarda alınan kararların bir değerlendirmesini yaptı. Tüm muhtarların sorunlarını yazılı olarak bildirmesini ve sorunların çözümünün takibini yapmalarını isteyen Otcu, "Mahallelerinizde ihtiyaç sahibi olanların sıkıntılarını da bizlere bildirin. Ayrıca iyilik hareketine kurumlar, odalar, işadamları ve mahalle sakinlerinin katılımını sağlayalım. Bizlerin vakıf kanalıyla sağlayacağı yardımların yetersizliğinde İyilik Hareketi içinde toplanan yardımlardan da destek vererek sorunu olanın sorununu çözelim" dedi.
    Daha sonra Orman İşletme Müdür vekili Kenan Çetin, Tarsus ve Çamlıyayla’daki orman faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ardından Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Aynur Kıymet Taşyürek nüfus, ehliyet ve pasaport verilmesi ve vatandaşların bu konudaki aldığı hizmetler hakkında detaylı bilgi verdi.
    Toplantı sonunda muhtarların sorunlarını dinleyen Kaymakam Otcu, CİMER, AÇIK KAPI ve Halk Günü istatistik ve uygulamalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow