hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarsus’ta salgınla mücadelede ekip sayısı arttı

    Tarsus’ta salgınla mücadelede ekip sayısı arttı
    expand

    Tarsus’ta salgınla mücadelede ekip sayısı arttı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA)- MERSİN’in Tarsus ilçesinde belediye pandemi nedeni ile salgınla mücadelede ekip sayısını artırdı.
    Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, belediyenin koronavirüs salgınıyla mücadelede yapması gerekenleri bizzat kendisi koordine ediyor. Salgının bir süre daha etkili olacağını öngören Bozdoğan, koronavirüs ile mücadelede görev alan ekip sayısını artırdı. Bozdoğan, dezenfekte işlemleriyle yurttaşlara maske ve dezenfektan ulaştırılmasına yönelik çalışmaların da sürdürüleceğini bildirdi.
    Tarsus Belediyesi, yeni yılın ilk haftasında koronavirüs ile mücadelede görev alan ekip sayısını artırdı. Ekipler temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını rutin olarak sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında mahalleler dezenfeksiyon işleminden geçiyor, belirlenen program çerçevesinde her gün 3 mahalle dezenfekte ediliyor.
    Ayrıca çöpler planlı bir şekilde toplanıyor, çöp konteynerleri de dezenfekte ediliyor. Ekipler, koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulama noktalarında vatandaşlara maske, el dezenfektanı ve hijyen paketi dağıtımına da devam ediyor.
    Belediye Başkanı Bozdoğan, koronavirüs salgın riski ortadan kalkana kadar çalışmaları sürdüreceklerini kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow