hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TİY Başkanı Eyüpoğlu, ligin ilk yarısı değerlendirdi

    TİY Başkanı Eyüpoğlu, ligin ilk yarısı değerlendirdi
    expand

    TİY Başkanı Eyüpoğlu, ligin ilk yarısı değerlendirdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA) – TÜRKİYE Futbol Federasyonu 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu Kulüp Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, sezona savunma oyuncularının neredeyse tamamının sakatlanması nedeni ile şanssız şekilde başladıklarını, maçlara stopersiz çıkmalarına rağmen yine de ilk yarıyı 6’ncı sırada tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
    Kulüp yönetiminin katıldığı ilk yarı değerlendirme toplantısında konuşan Başkan Eyüphan Eylüpoğlu, şu anda büyük sorunlarının mali sıkıntılar olduğunu söyledi. Başkan Eyüboğlu, sezon öncesi yaşanan sıkıntılar nedeni ile transfer dönemine geç başladıklarını belirterek, "1994 yılından bugüne kadar kulübün bütçesinin çoğunluğu Belediye Başkanlarımız Burhanettin Kocamaz ve Şevket Can tarafından karşılandı. Bugüne kadar katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Sezon başı şansızlıklar yaşadık. Defans oyuncularımız hazırlık maçlarında sakatlandılar. Sezonun ilk beş maçında defans zaafı yaşadık.  Süreç kısa olduğu için bu mevkilere hazırlık geçirmeyen oyuncu almak zorunda kaldık. Buna rağmen ilk yarıyı şanssız bir şekilde son dakika golleri ile puanlar kaybettiğimiz maçlara rağmen 6. sırada tamamladık" dedi.
    En büyük şansızlıklarının Türkiye’de yaşanan krizin hala devam ediyor olması olduğunu ifade eden Başkan Eyüpoğlu, "Bu tabloda Play-Off hedefinde olmamız için en az 3 oyuncu alınması gerekli olduğunu düşünmemize rağmen oyuncularımıza olan transfer peşinatlarında olan borcumuzu ödemeden böyle bir girişimde olmayacağız. Biz yönetimi üzen sosyal medyada bizlere yapılan saldırıdır. Maçlara bilet almayarak bedava girmeyi maharet sayanlar 5-10 TL olan bilet fiyatını çok bulanlar yönetim olarak kapıları açıp, maçları bedavamı yapmamızı bekliyorlar. Burhanettin Kocamaz Stadı Şubat ayından itibaren hazır hale gelecektir. Tesisin yenilenmesinde ve çimlendirilmesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ediyor, geçmişte olduğu gibi maddi ve manevi desteklerinin sürmesini bekliyoruz. Kulübümüzün yeri mutlaka üst liglerde olmasıdır. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can Bu şehrin ortak paydası tutkalı Tarsus İdmanyurdu olduğunu yıllardır söylüyorlar. Bu nedenle şehrin sahiplenmediği bir takım bir yere kadar başarılı olur" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow