hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yılmaz: Bu bütçe, yatırım bütçesi

    Başkan Yılmaz: Bu bütçe, yatırım bütçesi
    expand

    Başkan Yılmaz: Bu bütçe, yatırım bütçesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-TOROSLAR Belediyesi'nin 2021 mali yılı bütçesi ile 2022 ve 2023 mali yılı tahmini bütçesi oy birliğiyle kabul edildi. Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bütçenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek "Bu bütçe, yatırım bütçesi" dedi.
    Toroslar Belediye Meclisi'nin ekim ayı ikinci oturumu Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapıldı. Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın başkanlığında toplanan belediye meclisinde yapılan bütçe görüşmelerinde, 2021 mali yılı ile 2022 ve 2023 mali yılı tahmini bütçesi oy birliğiyle kabul edildi.
    Bütçe oylamasının tamamlanmasının ardından konuşan Belediye Başkanı Yılmaz, bütçenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
    Göreve geldikleri günden bugüne kadar Mersin'in en büyük ilçelerinden biri olan Toroslar'a en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Yılmaz, "Bütçemiz, Toroslarımız ve Mersinimiz'e hayırlı uğurlu olsun. Bu konuda kararların oy birliğiyle alınmış olması bizim için çok kıymetli. Desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu bütçe, yatırım bütçesi. İnşallah önümüzdeki dönemde yeni projelerimizi gerçekleştirme noktasında ciddi hamlelerimiz olacak. Bunu da sizlerin desteği ve güveniyle sağlamış olacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow