hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yılmaz, İçel İdmanyurdu'na yeni sezonda başarılar diledi

    Başkan Yılmaz, İçel İdmanyurduna yeni sezonda başarılar diledi
    expand

    Başkan Yılmaz, İçel İdmanyurdu'na yeni sezonda başarılar diledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 2020-2021 sezonunda 3'üncü Lig'de mücadele edecek İçel İdmanyurdu takımını antrenmanda ziyaret ederek, yeni sezonda başarılar diledi.
    İçel İdmanyurdu Spor Kulübü'ne, konaklama ve antrenman yapabilecekleri Korukent Mahallesi'nde bulunan Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi'ndeki tesisi tahsis eden Başkan Yılmaz, antrenman alanına gelerek kırmızı lacivertlilerin heyecanına ortak oldu. Başkan Yılmaz, İçel İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Metin Saltık, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldiği ziyaretinde bir sürprizle de karşılaştı. İçel İdmanyurdu takım futbolcuları, Başkan Yılmaz'a ziyareti sırasında bir sürpriz yaptı. Başkan Yılmaz'ın doğum gününü pasta ile kutlayan ekibe Başkan Yılmaz da teşekkür ederek, takımdan doğum günü hediyesi olarak şampiyonluk istedi.
    Çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren İçel İdmanyurdu ekibini yakından takip ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, yeni sezonun Mersin'e ve spor camiasına hayırlı olmasını dileyerek,  "Sizi yakından takip ediyoruz. Sizden başarı beklentimizi karşılayacağınıza canı gönülden inanıyoruz. Birbirine inanan ve güvenen bir ekipsiniz. Kentimiz de size inanıyor ve güveniyor. Şampiyonluk yolunda sizlerin her zaman yanındayız" diye konuştu.
    İçel İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Metin Saltık da Başkan Yılmaz'ın verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Atsız Afşın Yılmaz'a takımımıza sunduğu her türlü destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu sezon kulübümüze başarılı sporcular transfer ettik. Takımımızdan beklenti çok yüksek. Bu beklentilere cevap vererek takımımızı bir üst lige çıkartacağız" ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow