hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yılmaz: Tüm ekiplerimizle sahadayız

    Başkan Yılmaz: Tüm ekiplerimizle sahadayız
    expand

    Başkan Yılmaz: Tüm ekiplerimizle sahadayız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-TOROSLAR Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçenin yüksek kesimlerinde devam eden karla mücadele çalışmalarını gün boyu takip etti. Başkan Yılmaz, "Tüm ekiplerimizle sahadayız" dedi.
    Toroslar Belediyesi, yaylalarda gece gündüz teyakkuz halinde çalışıyor. Yoğun kar yağışının ulaşımda aksaklıklara yol açmaması için tüm ekip ve ekipmanlarıyla hızlı bir şekilde hareket eden belediye, karda mahsur kalan vatandaşlara da anında ulaşarak yardımına koşuyor. Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da, Karla Mücadele ve Acil Durum Afet ekiplerini sahada ziyaret etti. Arslanköy, Kavaklıpınar, Kurudere ve Horozlu Mahalleleri'nde çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek kolaylıklar dileyen Başkan Yılmaz, ekiplerine ve mahalle sakinlerine cezerye ikramında bulundu. Birim müdürleriyle gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde ilgiyle karşılanan Başkan Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinledi.
    Başkan Yılmaz, meteorolojiden gelen uyarıları dikkate alarak gerekli hazırlıklarımızı yaptıklarını belirterek, "Çok şükür ilçemizin yüksek kesimlerinde herhangi bir olumsuzluk olmadı.40 yılın en yüksek kar yağışının yaşandığı yaylalarımızda devam eden olumsuz hava şartlarından dolayı vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Tüm ekiplerimizle ve iş makinelerimizle sahadayız. Vatandaşlarımız, herhangi bir sıkıntıda Belediyemizin telefonundan ekiplerimize ulaşabilirler. Hemşerilerimizden de isteğimiz yola tedbirli çıkmalarıdır" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow