hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yılmaz'dan karla mücadele ekibine teşekkür

    Başkan Yılmazdan karla mücadele ekibine teşekkür
    expand

    Başkan Yılmaz'dan karla mücadele ekibine teşekkür

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- TOROSLAR Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, geçtiğimiz aylarda ilçenin yüksek kesimlerinde yaşanan yoğun kar yağışında yolları açık tutup vatandaşların yardımına koşan ekiplere teşekkür etti. 
    Toroslar Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı, Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında yapıldı. Toplantıda, Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği'nin 21'inci maddesi hükümlerine göre, 2022 yılı için ihtisas komisyonlarının kurulması, üye sayılarının 5 ve görev sürelerinin 1 yıl olarak belirlenmesi oy birliğiyle kabul edildi.
    Avrupa Birliği’nin ülkemizi de kapsayan 2022 yılı hibe 'Çağrı Programları' ve Yerel ve Ulusal Kurumlar tarafından 2022 yılında yayınlanan 'Proje Teklif Çağrıları' kapsamında Toroslar Belediyesi’ni temsile ve gerekli belgeleri imzalamaya Başkan Yılmaz’a yetki verilmesine ilişkin teklif de görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.
    Toroslar ilçesi, Gözne Mahallesi, 2384 parsele ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Teklifi de görüşülerek oy birliğiyle İmar ve Bayındırlık ile Çevre ve Sağlık Komisyonları’na havale edildi.
    Nisan 2022 ayında yapılacak olan meclis toplantı günü, 1 Nisan günü saat 14.00 olarak belirlenirken, toplantı dilek ve temenniler bölümü ile son buldu.
    Mersin’de kış turizmine yeni bir ivme kattıkları Toroslar 2’nci Kar Festivali’nin de Türkiye gündeminde yer aldığını belirten Başkan Atsız Afşın Yılmaz; “Kar Festivalimize vatandaşlarımızın ilgisi güzeldi. Festival ile kentimize bir değer kattık, bir marka oluşturduk. Bu açıdan da memnuniyet duyuyoruz” dedi.
    Başkan Atsız Afşın Yılmaz, toplantıda Karla Mücadele ve Koordinasyon ekibine teşekkür ederek, çevik belediyeciliğin en güzel örneğini sergilemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Yılmaz, “İlçemizin yüksek kesimlerinde ciddi miktarda kar yağdı. Geçen yıl kuraklık yaşanmıştı. Çok şükür bu yıl yaşanmayacak inşallah. Bu süreçte karla mücadele ekiplerimiz, gece gündüz, fedakarca çalıştılar. Herhangi bir sıkıntı yaşamadan bu süreci atlattık. Kurumlar arası koordinasyonu da çok iyi sağladık. Çalışmalarımızı takdirle karşılayan kırsal mahallelerimizde görev yapan muhtarlarımız da bizi ziyaret ederek teşekkür ettiler. Ben de tüm çalışma arkadaşlarıma yeniden teşekkür ediyorum”  dedi. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow