hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuklar için evde online atölye

    Çocuklar için evde online atölye
    expand

    Çocuklar için evde online atölye

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Toroslar Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerini evde sürdüren çocuklar için online etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
    Toroslar Belediyesi'nin, koronavirüs tedbirleri kapsamında online platforma taşıdığı Neşeli Çocuk Festivali'nde çocuklar, dans, müzik, oyun ve resim atölyelerinde bir araya geliyor. Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi'nin alanında uzman psikologları tarafından canlı olarak gerçekleştirilen atölye çalışmalarına çocuklar, online platformda video konferans aracılığıyla evlerinden katılıyor. Kendilerine özel içeriklerle hazırlanmış online oyun atölyelerinde buluşan çocuklar, yeteneklerini sergileyerek yaşıtlarıyla güzel bir vakit geçirme imkanı da buluyorlar.
    Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Neşeli Çocuk Festivali ile salgın dolayısıyla evlerinden çıkamayan çocukların yaşıtlarıyla sosyal aktivitelerde bir araya gelmesini amaçladıklarını söyleyerek, "Toroslar Belediyesi olarak pandemi süresince alanında uzman psikologlarımız eşliğinde ebeveynlere ve çocuklarımıza online psikolojik destek verdik. Bu kez de Neşeli Çocuk Festivali ile çocuklarımızla online ortamda bir araya geliyoruz. Çocuklarımız eğitici, öğretici ve eğlenceli atölyelerle hayal güçlerini ve el becerilerini keşfetme imkanı buluyorlar. Bu etkinlik ile amacımız, çocuklarımızı hem motive edebilmek hem de evlerinde geçirecekleri zamanı daha verimli kılmak" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow