hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Evi yanan aileye yardım eli

    Evi yanan aileye yardım eli
    expand

    Evi yanan aileye yardım eli

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MERSİN’in merkez Toroslar ilçesinde geçtiğimiz günlerde elektrik kontağından çıkan yangında kullanılamaz hale gelen bir ev, belediye ekipleri tarafından tadilat, boya ve badana işlemlerinin ardından aileye teslim edildi.
    Toroslar Belediyesi, elektrik kontağından çıkan yangın sonucu evi kullanılmaz hale gelen ihtiyaç sahibi aileye yardım eli uzattı. Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz'ın talimatıyla belediye ekipleri, Mevlana Mahallesi'nde hasar gören evde tespit yaptı. Evin, kapı ve pencereleri ile elektrik kontağı yenilenirken, kısa sürüde boya ve badana işlemleri de yapılarak ev temiz bir şekilde aileye teslim edildi. İhtiyaç sahibi vatandaşlara el uzatmaya, imkanlar ölçüsünde destek olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Yılmaz, "Evi yanan ailemizle ilgili talep bize ulaşınca ekiplerimizi hemen yönlendirdik. Ailemizin hasar gören evinin tadilat işlerini ve boyamasını yaptık. Ailemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yenilenen evlerinde sağlıkla, huzurla oturmalarını diliyorum" diye konuştu.
    Yaşanan üzücü olay sonrası evleri onarılan Talay ailesi ise kendilerine destek vererek Başkan Yılmaz'a ve ekibine teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow