hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İçel İdman Yurdu'na tesis desteği

    İçel İdman Yurduna tesis desteği
    expand

    İçel İdman Yurdu'na tesis desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Toroslar Belediyesi, Korukent Mahallesi'nde bulunan Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi'ndeki tesisi, 2020-2021 sezonunda Mersin'i 3'üncü Lig'de temsil edecek olan İçel İdman Yurdu'nun kullanımına tahsis etti.
    Toroslar Belediyesi, geçtiğimiz sezon oynanan BAL Ligi müsabakaları için ikinci saha olarak Akbelen Mahallesi'nde bulunan Toroslar Belediyesi Koray Aydın Stadı'nı tahsis etmişti. Belediye, bu yıl da İçel İdman Yurdu Spor Kulübü'ne, konaklama ve antrenman yapabilecekleri Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi'ndeki tesisi tahsis etti.
    Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Mersin İdman Yurdu meydanında kırmızı lacivertlilerin şampiyonluk coşkusuna ortak olan Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, İçel İdman Yurdu'nun şampiyonluğunun hayırlı olmasını diledi. Başkan Yılmaz, İçel İdman Yurdu'na desteklerinin devam edeceğini belirterek, "Mersin’imizi 2020-2021 sezonunda üçüncü lig’de temsil edecek olan kulübümüzü, öncelikle tebrik ediyorum. İçel İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanımız Metin Saltık'ın başkanlığında gerçekten birlik ve beraberlik havası oluştu ve bir başarı ortaya kondu. Biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık ve bu desteğimize devam edeceğiz. Şampiyonluğumuz hayırlı uğurlu olsun. Bu başarıda emeği geçen başta İçel İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanımız Metin Saltık ve yönetimini, İçel sporun efsane hocası rahmetli Seyfi  Ali hocayı, teknik ekibi, futbolcu kardeşlerimi ve taraftarımızı kutluyorum" dedi.
    İçel İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Metin Saltık ise Başkan Yılmaz'ın her zaman yanlarında olduğunu belirterek; "Toroslar Belediye Başkanımız, kulübümüzün bu sene daha rahat antrenman yapabilmesi ve maçlara daha iyi hazırlanması için ilçesinde bulunan Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi'ndeki tesisi tahsis etti. Bize destek verdiği ve kucak açtığı için takımım, yönetimim ve futbolcularım adına başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow