hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kazada yaralanan asker, helikopterle İzmir'e yolcu edildi

    Kazada yaralanan asker, helikopterle İzmire yolcu edildi
    expand

    Kazada yaralanan asker, helikopterle İzmir'e yolcu edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN'in Mut ilçesinde, asker taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastaneden alınarak ambulans helikopterle memleketi İzmir'e uğurlanan Yasin Keser'in (25) ailesi, Toroslar Belediye Başkanı Atszı Afşın Yılmaz'ı ziyaret etti.
    Kaza, 27 Temmuz 2020'de tarihinde meydana geldi. Manisa'dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) sevk edilecek askerleri taşıyan otobüs, Mut ilçesinde devrildi. 5 askerin şehit olduğu kazada yaralanan İzmirli Yasin Keser, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'dan, oğullarının memleketleri İzmir'e sevk edilmesini talep eden baba Sanlı ile anne Sabriye Keser'in bu isteği yanıt buldu. Hastanede tedavisi devam eden asker, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopterle, İzmir'e yolcu edildi. Keser ailesi, Başkan Yılmaz'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Baba Sanlı Keser, "Bu süreçte bizlerin her zaman yanında olan valiliğimize, Toroslar belediyemize, Mersin Şehir Hastanesi yönetimine ve sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ellerinden geleni yaptılar ve oğlumuza kendi kardeşleri gibi baktılar. Oğlumuzun ambulans uçakla İzmir'e sevki gerçekleşti. Tedavisi memleketimizde devam edecek. Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ilgi ve hassasiyetinden dolayı minnettarız" dedi.
    ASKERİMİZİN AYAĞINA TAŞ DEĞMESİN
    Yaralı askere acil şifa temennisinde bulunan Başkan Yılmaz ise "Cenab-ı Hak ordumuza, milletimize zeval vermesin, askerimizin ayağına taş değdirmesin. Bu vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden, huzur ve güvenliğimiz için her türlü zorlu koşullarda mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize şükran ve minnettarız. Kardeşimiz Tevfik Yasin Keser'e acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow