hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Miniklerden 'Evde kal' çağrısı

    Miniklerden Evde kal çağrısı
    expand

    Miniklerden 'Evde kal' çağrısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN'de, tüm dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı tedbirler alınmaya devam edilirken, miniklerden de 'Evde kal' çağrısı geldi.
    Toroslar Belediyesi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin öğrencileri, evlerinde yaptıkları gökkuşağı resimleri ile yaşıtlarına ve büyüklerine seslenerek "Evde Kalın" çağrısında bulundu. Eğitime ara verilmesinin ardından eğitimlerine evlerinde devam eden minikler, karantina günlerini öğretmenlerinin verdiği dersler eşliğinde hem yararlı hem de eğlenceli etkinliklerle değerlendiriyor. Herkesten gelecek için evde kalmalarını isteyen öğrencilerin, salgına karşı sosyal sorumluluk oluşturmak amacıyla yaptıkları bu etkinlik ise sosyal medyada büyük beğeni topladı.
    Minik öğrencilere duyarlı davranışları nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Ülke olarak hassas bir dönemden geçiyoruz. Bir sosyal izolasyon sürecindeyiz ve gündelik rutinimizden farklı bir yaşam sürüyoruz. Ama bu süreçte sağlığımız için evde kalmanın öneminin de bilincindeyiz. Bu anlamda belediye kreşimizin minik öğrencileri, "Evde kal" kampanyasına duyarsız kalmamışlar. Kendilerini ve ailelerini bu güzel davranışları nedeniyle tebrik ediyorum. Lütfen kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için evde kalalım, tedbir ve hijyen kurallarına uyalım. Mutlu yarınlar bizimle olsun" şeklinde  konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow