hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağlıklı yaşam için step ve aerobik kurslarına ilgi

    Sağlıklı yaşam için step ve aerobik kurslarına ilgi
    expand

    Sağlıklı yaşam için step ve aerobik kurslarına ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Toroslar Belediyesi'nin kadınlara yönelik başlattığı plates, zumba, step ve aerobik kursları, yoğun ilgi görüyor.
    Toroslar Toplum Sağlığı Merkezi ve Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) ile işbirliği içinde çalışan belediye, kurslara gelen kadınların sağlıklı yaşam için spor yapmaları, diyetisyen kontrolünde zayıflamaları ve kanser taramalarının yapılması gibi konulara da ağırlık veriyor. Belediyenin Step ve Aerobik Kursu sayesinde 20 kilo verdiğini söyleyen kursiyerlerden Nurhan Köse, "Düzenli olarak kursa geliyorum. Bu sayede fazla kilolarımdan kurtuldum. 20 kilo verdim. Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a bizlere bu imkanı sağladığı ve sağlıklı yaşam için yaptığı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim" dedi.
    Başkan Atsız Afşın Yılmaz, kadınların yaşamın her alanında daha etkin olmalarını önemsediğini belirterek, "Bu kurslarımız ile kadınlara sağlıklı yaşam için spor bilinci ve kültürü kazandırmayı amaçlıyoruz. Her zaman belirttiğimiz gibi sağlık önceliğimiz. Bu kapsamda verdiğimiz kurslarımız ile kadınların sadece spor yapmalarını değil sağlıklı yaşam için kendilerine zaman ayırmalarını ve aynı zamanda sosyal alanda da daha etkin olmalarını sağlıyoruz.  Kadınların kurslarımıza ilgi göstermesi bizleri çok mutlu ediyor" diye konuştu.
    Plates, Zumba, Step ve Aerobik Kurslarına katılmak isteyen 15 yaş üstü kadınlar, Yusuf Kılınç Mahallesi'nde bulunan Toroslar Belediyesi Ayışığı Kültür Merkezi’ne kimlik fotokopisi ile müracaat edebiliyor

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow