hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şehir Hastanesi'ne çıkan tüm güzergahlar dezenfekte edildi

    Şehir Hastanesine çıkan tüm güzergahlar dezenfekte edildi
    expand

    Şehir Hastanesi'ne çıkan tüm güzergahlar dezenfekte edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ilçede hizmet veren Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin giriş ve çıkış güzergahları dezenfektan aracı ile yıkandı.

    Toroslar Belediyesine bağlı ekipler, hastane güzergahına çıkan tüm yolları çamaşır suyu ve izopropil alkol içeren yüzey dezenfektanı ile yıkayarak hijyenik hale getirdi. Vatandaşların toplu kullanım alanları öncelikli olmak üzere birçok noktada dezenfekte çalışması yapan ekipler, özellikle sağlık kuruluşları,  kamu,  kurum binaları, semt pazarları, muhtarlıklar ve eczaneleri periyodik olarak dezenfekte ediyor.

    Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, salgın riskine karşı ilçede topyekün bir çalışma sürdürerek, etkin ve başarılı bir mücadele verdiklerini söyledi. Başkan Yılmaz, "Ortak kullanım alanlarında tam bir hijyen sağlayarak virüse karşı önlemlerimizi almaya devam ediyoruz. Bu kapsamda en çok risk altında bulunan sağlık kuruluşlarımızın da dezenfeksiyonuna önem veriyoruz. İlçemizde bulunan Şehir Hastanesi'nin giriş ve çıkış güzergahlarını yıkayarak dezenfekte ettik. Bu çalışmamız periyodik olarak tekrarlanacak. Belediye olarak hemşehrilerimizin sağlığı için temizlik ve hijyen çalışmalarımızı en üst seviyede devam ettiriyoruz. Sadece kendimize değil, sevdiklerimize ve topluma karşı sorumluluğumuz var. Vatandaşlarımızdan da isteğimiz kurallara uymaları, sosyal mesafelerini korumaları ve gerekmedikçe evlerinden çıkmamalarıdır" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow