hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Toroslar, Kar Festivali'ne hazırlanıyor

    Toroslar, Kar Festivaline hazırlanıyor
    expand

    Toroslar, Kar Festivali'ne hazırlanıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de 30-31 Ocak 2021 tarihinde düzenlenecek 2'nci Kar Festivali'nin heyecanını yaşayan Toroslar Belediyesi, festival hazırlıklarına başladı.
    Toroslar Belediyesi tarafından bin 453 rakımlı Arslanköy Yaylası'nda 30-31 Ocak 2021 tarihlerinde 2'ncisi düzenlenecek olan Toroslar Kar Festivali için heyecan arttı.
    Toroslar'ın her mevsimde güzel olduğuna vurgu yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, "Festival hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ederken, ilçemizin yüksek kesimlerinde ilk karın düşmesi de bizleri mutlu etti. Festivalimizde birbirinden renkli etkinlikler yer alacak. Toroslarımızın kartpostallık manzarası eşliğinde Arslanköy Mahallemizde bu yıl ikincisi düzenleyeceğimiz Toroslar Kar Festivalimiz'i vatandaşlarımızla buluşturacağız" ifadelerini kullandı.
    İlk yılında, Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası, Kızaklı Kayak, Buz Heykel Sergisi, Kayaklı Koşu, Kardan Adam Yarışması, Snowboard, Yamaç Paraşütü, animasyon gösterileri ve Rap müziğin sevilen ismi EYPİO konseriyle dolu dolu geçen ve yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı festival, ikinci yılında da büyük coşkuya sahne olacak. Bölge esnafının yöreye has yiyecekler için stant da kuracağı festivalde, vatandaşlar karın tadını doyasıya yaşayacak.

    FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow