hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Toroslar'a ortak kullanım alanlarında hijyen seferberliği

    Toroslara ortak kullanım alanlarında hijyen seferberliği
    expand

    Toroslar'a ortak kullanım alanlarında hijyen seferberliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-MERSİN'de Toroslar Belediyesi, artan koronavirüs vakalarına karşı dezenfeksiyon çalışmalarını yoğunlaştırdı.
    Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki dezenfekte ekibi, 67 mahallenin tamamına girerek ortak kullanım alanlarında gerçekleştirdiği temizlik ve hijyen çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında tüm kamu kurum ve kuruluşları, ibadethaneler, sağlık merkezleri, muhtarlık binaları, işletmeler düzenli bir şekilde dezenfekte ediliyor. Muhtarların ve vatandaşların ilettiği talepler de dikkate alınarak, salgına karşı önlemler daha da sıklaştırıldı.
    Önceliklerinin Toroslar halkının sağlığı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, salgına karşı verilen mücadelede dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarının büyük önem taşıdığını söyledi. Başkan Yılmaz: "Son günlerde yaşanan vaka sayısındaki artış nedeniyle tüm birimlerimizle yeniden teyakkuz halindeyiz. Biz ilçemizde gerekli tedbirleri alırken, hemşerilerimizden de tek isteğimiz mümkün olduğunca evlerinde kalmaları, maske, mesafe ve hijyene dikkat etmeleridir. Koronavirüsle mücadele çalışmalarımızı kapsamlı bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow