hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Toroslar'da ağaçlara kış bakımı

    Toroslarda ağaçlara kış bakımı
    expand

    Toroslar'da ağaçlara kış bakımı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MERSİN'de, Toroslar Belediyesi'nin her yıl düzenli olarak yürüttüğü budama çalışmalarıyla ağaçlar, sağlıklı ve estetik bir görünüm kazanıyor.
    Toroslar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeşil alan ve parklarda bakım ve peyzaj çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelindeki ağaçların hastalıklara karşı direncinin arttırılması ve sağlıklı gelişmesi amacıyla mevsim şartlarına bağlı olarak budama çalışmaları yapan ekipler, özellikle yol kenarlarında elektrik tellerine değen, kurumuş ve kırılma tehlikesi olan ağaç dallarını da titizlikle budayarak temizliyor. Vatandaşlardan gelen talepleri de dikkate alan ekipler, dilekçeleri değerlendirerek budama işlemlerini yapıyor.
    Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelinde yeşil dokuyu koruyarak, çevreye duyarlı bir anlayışla çalıştıklarını belirterek, "Amacımız, gelecek kuşaklara temiz ve yeşil bir dünya bırakmaktır. Daha yaşanılabilir ve daha yeşil bir Toroslar için çalışıyoruz. Ağaçların gelişimini güçlendirmek ve sağlıklı kalmalarını sağlamak amacıyla yaptığımız budama çalışmalarımızı her titizlikle sürdürüyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow