hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Toroslar’da çocukların yüzü gülüyor

    Toroslar’da çocukların yüzü gülüyor
    expand

    Toroslar’da çocukların yüzü gülüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN'de her fırsatta 'Çocuklarımızın yüzü gülsün diye çalışıyoruz' vurgusu yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçede bulunan park ve yeşil alanları çocukların aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirecekleri mekanlar haline getiriyor.
    Aynı zamanda yaşlıların da özellikle güneşten faydalanmak için tercih ettiği yeşil alanlar, ekiplerin yapmış olduğu bakım ve yenileme çalışmaları ile daha modern ve konforlu bir görünüme kavuşuyor. Oyun ve oturma gruplarının yanı sıra yürüme yolları, spor aletleri ve kamelyaların yer aldığı parklar, gençlerin de derslerinden arta kalan zamanlarında uğrak yeri oluyor. Ailelerin tereddüt etmeden çocuklarını getirdiği park ve yeşil alanlarda çocuklar ise güven ve huzurla zaman geçiriyor.
    Toroslar’da yaşayan Ebrar ve Asel bebek de anneleri eşliğinde Akbelen Mahallesi’nde bulunan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Murat Tutal Parkı’nda salıncak ve tahterevalliye binerek ilk park deneyimlerini yaşadı.
    Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, "Çocuklarımızın doyasıya oynadığı, gençlerimizin keyifli zaman geçirdiği park ve yeşil alanlarımızın bakımına önem veriyoruz. Teknoloji çağındayız. Ama çocuklarımızın sürekli bilgisayar ve internet başında olmalarını değil, bisiklete binip, park ve tesislerimizde oyun oynamalarını, spor yapmalarını istiyoruz. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde aileleriyle hoşça vakit geçirebilecekleri bu alanları yenilemenin yanı sıra sayılarını da arttırmayı hedefliyoruz" dedi.
    Vatandaşlar da park ve yeşil alanların ihmal edilmeyerek düzenli olarak bakımdan geçmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow