hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Toroslar’da Vefa Destek Grubu’na başarı belgesi

    Toroslar’da Vefa Destek Grubu’na başarı belgesi
    expand

    Toroslar’da Vefa Destek Grubu’na başarı belgesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MERSİN’de Toroslar Kaymakamlığı, koronavirüs sürecinde yaptıkları hizmetler nedeniyle Toroslar Belediyesi'ne başarı belgesi verdi.
    Toroslar Kaymakamlığı bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu'nda görev alan Toroslar Belediyesi personeli, özverili çalışmaları nedeniyle Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi. Kaymakam Şahin, pandemi sürecinin koordineli bir şekilde yürütülmesine önemli katkılar sunun Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür ederek bir plaket verdi. Şahin, daha sonra koordinasyonda görev alan belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personeline de başarı belgelerini vererek, teşekkür etti.
    Pandemi sürecinde Belediye Başkanı Yılmaz'ın ve belediye personelinin mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir başarı sergilediğini dile getiren Kaymakam Şahin, "Pandemi süresince Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz, her konuda bize destek verdi. Bu süreci alnımızın akıyla başarılı bir şekilde tamamladık. Bu sürecin devam etmesinde, yürütülmesinde sizlerin çok büyük katkısı var. Gerçekten bizi başarılı kıldınız, ilçemiz mücadelede örnek ilçelerden birisi oldu. Şunu da biz gösterdik ki böyle zamanlarda çok iyi bir çalışma sergileyebilecek bir ilçeyiz" dedi.
    Belediye Başkanı Yılmaz ise Kaymakam Şahin'e teşekkür ederek, şunları söyledi:
    "Kaymakamımızın bu takdiri bizi daha da motive etti ve güçlendirdi. Mutlu olduk, gurur duyduk. Biz büyük bir aileyiz ve hep beraber daha güzel işler yapacağız inşallah. Gerçekten zor bir süreç geçirdik. En önemli zorluk da çerçevesini, süresini ve niteliğini bilmediğimiz, her gün araştırdığımız ve konuştuğumuz bir süreç yaşadık. Bu süreçte başkan yardımcılarımızdan işçimize, hocalarımızdan psikologlarımıza ve şoförlerimize kadar tüm personelimizle birlik ve beraberlik içerisinde koordinasyon içerisinde bir çalışma yaptık. Mesai mefhumu gözetmedik. Kıymetli Kaymakamımızın önderliğinde başarılı bir çalışma oldu. Göreve geldiğimiz bir yılı aşkın süredir halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Büyüklerimizin ekmeğine, yoğurduna kadar evlerine götüren, yanlarında olan ve sağlık hizmetinde destek veren çok fazla kahraman var burada. Hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow