hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Toroslar'da yaşlılar unutulmadı

    Toroslarda yaşlılar unutulmadı
    expand

    Toroslar'da yaşlılar unutulmadı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- TOROSLAR Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde yaşlıları evlerinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.
    Toroslar Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde yaşlıları unutmadı. İlçede yaşayan büyükler, evlerinde ziyaret edildi. Belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde yaşlılara hijyen kiti hediye edildi.
    Koronavirüs salgını sürecini daha çok evlerinde geçirmek zorunda olan yaşlıların ihtiyaçları ve sağlık durumlarıyla ilgili bilgilerin de alındığı ziyaretlerden memnuniyetlerini dile getiren büyükler ise Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine teşekkür etti.
    Yaşlıların toplumun temel direği olduğunu belirten Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, "Geçmişini bilmeyen toplumlar geleceğini de kuramaz. Milli ve manevi değerlerimizin taşıyıcısı, tecrübeleriyle yol gösterici büyüklerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Büyüklerimizden öğreneceğimiz çok şey var. Bizim için önemli olan onların hayır dualarını almaktır. Bizleri bugünlere yetiştiren ve geleceğe hazırlayan büyüklerimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum. Bu özel günlerini kutluyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow