hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Camide bayramlaşma

    Camide bayramlaşma
    expand

    Camide bayramlaşma

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-MERSİN'de bayram namazını camide kılan Vali Ali İhsan Su, burada vatandaşlarla bayramlaştı.
    Vali Ali İhsan Su, Ramazan Bayramı namazını merkez Yenişehir ilçesindeki Muğdat Camii’nde kıldı. AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi'nin de bulunduğu bayram namazı sonrasında Vali Su, cami içerisinde vatandaşlarla bayramlaştı.
    Bayramlaşmanın ardından vatandaşlarla sohbet eden Vali Ali İhsan Su, sağlık ve barış içerisinde bir bayram sabahına daha ulaşmanın mutluluğunun yaşandığını söyledi
    Bayramların insanları kaynaştıran ve yakınlaştıran çok özel günler olduğunu kaydeden Vali Su, "Böyle günlerde büyüklerimizin ellerini öperek hayır duasını almalı, küçüklerimizi sevindirmeli, özellikle çevremizde bulunan öksüz ve yetim çocuklarımıza bilhassa önem vermeli, onlara bu bayram coşkusunu yaşatmalıyız. Bugün burada huzur içerisinde bayramı kutluyorsak bunu aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Onun için bu bayramda şehit ailelerimiz ile gazilerimizi de unutmamalıyız. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyor, tüm Mersin halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow