hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı

    CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı
    expand

    CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de 200'ün üzerinde markanın ev, ofis, bahçe ve yazlık mobilyalarının yeni tasarımlarının sergilendiği CNR İMOB Mobilya Fuarı, bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuarın 9 gün boyunca devam edeceği öğrenildi. 

    Mersin CNR EXPO Yenişehir Fuar Merkezi'nde düzenlenen CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarı, bu yıl yeni normale dönüş kriterleri kapsamında bir dizi önlem ile kapılarını açtı. CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık öncülüğünde düzenlenen fuar, 8 Kasım'a kadar ziyaretçilere açık olacak. Açılış töreninde konuşan CNR Holding Pazarlama ve İletişim Direktörü Yıldırım Ünverdi, katılımcı firmalara ve sektör profesyonellerine yeni fırsatlar sunacak olan fuarın sadece Mersin'i değil ülkedeki tüm kentleri ilgilendirdiğini söyledi. Bölgenin mobilya alanında hızlı gelişmesinin ve Akdeniz Bölgesi'nde mağaza sayısının fazla olmasının iç piyasaya olumlu yansıdığını kaydeden Ünverdi, "Bölgede otel sayısının ve yurt dışı uçuş destinasyonlarının fazla olması mobilya ihracatında da yine bölgeyi önemli bir konuma getiriyor.  

    180 ÜLKEYE İHRACAT

    Türkiye'nin birçok bölgesinin yanı sıra aralarında İran, Irak, Suriye, Kıbrıs, Mısır, Libya ve Filistin'in de bulunduğu toplamda 180 ülkenin mobilya ihracatını karşıladıklarına belirten Ünverdi, bu sayede bölge ekonomisine de ivme kattıklarını vurguladı. Mobilya sektörünün diğer ülkelerle kültürel alışverişi de hareketlendirdiğini ve bu nedenle önemli bir sektör olduğuna dikkat çeken Ünverdi, “40 bin üreticisi, 210 bin kişilik istihdamı ve 180 ülkeye olan ihracatıyla fuarımızda yeni pazarlara açılacak olan Türk mobilya sektörü, bu sayede 5 milyar dolarlık ihracat hedefine bir adım daha yaklaşacak” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow