hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çukurova Basketbol, Ormanspor'a bileniyor

    Çukurova Basketbol, Ormanspora bileniyor
    expand

    Çukurova Basketbol, Ormanspor'a bileniyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-HERBALIFE Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 19'uncu haftasında OGM Ormanspor'u ağırlayacak olan Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK), bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.
    Tesislerde, Başantrenör Olcay Orak nezaretindeki antrenmana milli takım için ülkesine giden ancak uçuş takviminin uymaması nedeniyle Mersin'e dönemeyen Ukraynalı Liudmyla Naumenko ile hafif bir sakatlığı bulunan Manolya Kurtulmuş katılmadı. Isınma hareketlerinin ardından hücum ve savunma çalışan turuncu-lacivertlilerde morallerin yüksek olduğu gözlendi.
    OGM Ormanspor karşılaşmasının önemini vurgulayan Başantrenör Orak, "Deplasmanda oynadığımız ilk maçı uzatmada kazanmıştık. Kendi sahamızdaki maçı da kazanmak istiyoruz. Nesibe Aydın ve Beşiktaş maçlarındaki gibi başlamamız lazım. Geri kalan haftalarda iyi bir seri yakalamak için bu hafta kazanmamız şart. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtabilirsek, müsabakadan galibiyetle ayrılırız. Tüm planlarımızı galibiyet üzerine kurduk" dedi.
     

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow