hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası sona erdi

    Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası sona erdi
    expand

    Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası sona erdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Yenişehir Belediyesi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası sona erdi.
    Yenişehir Belediyesi ile Güney Ecza Kooperatifi’nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Kupası tenis turnuvası, 6 kategoride oynanan final maçlarıyla sona erdi. Yenişehir Belediyesi’nin tamamen yenilediği ve ulusal tenis turnuvalarına ev sahipliği yapabilecek standarda ulaştığı tenis tesisinde yapılan turnuvada 106 sporcu mücadele etti. Turnuvanın kapanış maçların izleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Cumhuriyet adını taşıyan turnuvanın özel ve anlamlı bir turnuva olduğuna dikkat çekti ve düzenleyicilere, katılımcı sporculara teşekkür etti.
    Turnuva boyunca planlanan tüm maçların belediyeye ait tesiste oynandığını ifade eden Başkan Özyiğit, "Tesisimiz yenilendi ve tüm maçlara ev sahipliği yaptı. Birkaç eksik giderildikten sonra bu tesis ulusal hatta uluslar arası tenis turnuvalarına ev sahipliği yapabilecek. O turnuvalarda, bu tesiste yetişmiş sporcularımızın yer almasını dileriz. Kendi sporcularımızı kendimiz yetiştirmek istiyoruz. Onun için tenisin de aralarında olduğu birçok dalda spor eğitimlerimiz devam ediyor" dedi.
    Başkan Özyiğit’in konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Sakuçoğlu ve Güney Ecza Kooperatifi Başkanı Tarkan Bir sundu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow