hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Koruma Kurulu Başkanlığı toplandı

    Koruma Kurulu Başkanlığı toplandı
    expand

    Koruma Kurulu Başkanlığı toplandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı Aralık ayı olağan toplantısı Cumhuriyet Savcısı  Necdet Yalçın Şen başkanlığında yapıldı.
    Yenişehir Belediyesi Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; Denetimli Serbestlik Müdürü Taner Kocalar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Olcay Tok, Jandarma Yarbay Murat Bulut, Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Ali Kılıç, Mersin Barosu, Mersin E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü 2'nci Müdürü İhsan Yılmazer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Önder Öztürk ve birimlerin amirleri katıldı.
    Toplantıda, Koruma Kurulu Başkanlığının bir önceki toplantısında alınan kararlar ve sonuçları hakkında üyeler bilgilendirilerek, eski hükümlü başvuruları değerlendirdi ve 'Mersin Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen kurslar hakkında bilgilendirilme yapıldı. Kentte yaşayan bir şehit ailesinin ikamet ettiği evde, infazı devam eden yükümlüler tarafından yapılacak olan bakım onarım çalışmaları için ihtiyaç duyulan  ayni yardımın, Mersin Deniz Ticaret Odası ve Yenişehir Belediyesi Başkanlığı tarafından karşılanacağı kararlaştırıldı.
    Toplantıda, Koruma Kurulu Başkanlığı üyelerinin görüş ve önerileri de alındı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow