hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin'de 2’nci Ata’yı Anma Spor Yarışmaları’na yoğun ilgi

    Mersinde 2’nci Ata’yı Anma Spor Yarışmaları’na yoğun ilgi
    expand

    Mersin'de 2’nci Ata’yı Anma Spor Yarışmaları’na yoğun ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN’de Yenişehir Belediyesi’nin 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği 2’nci Ata’yı Anma Spor Yarışmaları'nda dereceye giren sporculara, madalya ve ödülleri takdim edildi.
    Bu yıl 2'ncisi düzenlenen Ata’yı Anma Spor Yarışmaları’na Yenişehirliler yoğun ilgi gösterdi. Bu kapsamda iki kategoride okullar arası kros yarışı ve sekiz kategoride bisiklet yarışmaları düzenlendi. Yarışmalara katılan ve dereceye giren sporcular madalya ve ödüllerini Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in elinden aldı.
    Gençlerin sporcu, saygılı ve ahlaklı bireyler olarak yetişmelerinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “2'nci Ata’yı Anma Spor Yarışmaları’nın yapıldığı bir gündeyiz. Yarışmalar özel olarak hazırladığımız kros parkurunda düzenleniyor, geçen yıl ilkini yapmıştık. Bugün 194 sporcumuz atletizmde yarıştı ve temiz bir mücadele oldu. Vatandaşlarımızı burada görmek ve bu yarışmalara katılmaları bizi mutlu ediyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasını anma konusunda devamlılığımız olacak" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow