hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğrencilerden polise özel kutlama

    Öğrencilerden polise özel kutlama
    expand

    Öğrencilerden polise özel kutlama

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MERSİN’de, ilkokul öğrencileri, Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle Türk Polis Teşkilatı'nın 176’ncı kuruluş yıl dönümünü renkli etkinliklerle kutladı.
    Kutlama, merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Pirireis İlkokulu’nda gerçekleşti. Mersin Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteği ile öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan etkinliğe İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Necmeddin Dinç katılırken öğrenciler giydikleri polis kıyafetleriyle dikkat çekti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte, öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu. Daha sonra Pirireis İlkokulu folklor ekibi tarafından yöresel halk oyunları sergilendi.
    Etkinliğin sonunda söz alan Emniyet Müdür Mehmet Şahne, 40 yıldır polis haftası etkinliklerine katıldığını ancak en güzel etkinliği bugün yaşadığını belirterek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi minnetle anarken ruhları şad olsun diyorum. Sevgili çocuklar; geleceğimiz sizlersiniz, geleceğimizin mimarları da çok değerli öğretmenlerimiz. Bugünü hazırlayan öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum. Sizlerin de ufkunuzun, bahtınızın açık olmasını diliyorum. İyi ki varsınız sizleri çok seviyorum" dedi.
    Konuşmaların ardından Şahne, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek günün anısına fotoğraf çektirdi. Daha sonra okulu gezen Müdür Şahne ve beraberindekiler okul bahçesine günün anısına fidan dikti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow